The jobsite for Hotel professionals

Presentation of the Company
Radisson Blu Hotel, Brugge, verwelkomt haar gasten in een eeuwenoude middeleeuwse wereldstad, die sinds 2000 uitgeroepen werd tot UNESCO-werelderfgoed. Onze organisatie kenmerkt zich door een "Yes I Can" cultuur waar kwaliteit, creativiteit, ambacht en enthousiasme voorop staan. Geheel in het teken van deze cultuur, geloven we sterk in de kwaliteiten van onze werknemers die ze kunnen gebruiken voor het maken van zelfstandige beslissingen.

Op een boogscheut van het romantische Minnewaterpark en nabij het treinstation (100 m), ligt het stijlvolle Radisson Blu Hotel, Brugge. Dit wil niet enkel zeggen dat gasten gemakkelijk hun weg kunnen vinden naar het 4-sterren hotel, maar ook dat u als toekomstige werknemer op elke manier uw nieuwe werkomgeving vlot kan bereiken.

Als werknemer van het Radisson Blu Hotel, Brugge, heeft u recht op alle voordelen die de groep biedt: overnachten in een Radisson hotel aan verminderde prijzen, korting op alle F&B-outlets wereldwijd, carrièremogelijkheden...

Gasten kunnen kiezen uit maar liefst 109 modern & smaakvol ingerichte kamers & suites. In het restaurant, kunnen ze 's ochtends genieten van een voortreffelijk Super Breakfast en 's middags en 's avonds van een uitstekende maaltijd in het à la carte restaurant BlackSwan. In onze bar kan iedereen genieten van enkele typische Brugse bieren. Bijkomend stelt het hotel zes volledig uitgeruste vergaderzalen ter beschikking. Onze paradepaardjes zijn onze twee zalen op de twaalfde verdieping met een uniek uitzicht over Brugge en haar omgeving.
Picture of the Company
Presentation of the team
Het Radisson Blu Brugge team bestaat uit vele nationaliteiten en is het resultaat van verschillende verschillende departementen, die naadloos met elkaar kunnen en moeten samenwerken.

- Rooms Division (Housekeeping & Front Office): Enthousiaste ploeg waar teamspirit voorop staat! Hechte & gemotiveerde collega's die samen naar hun doel streven: gastentevredenheid!

- Food & Drinks : Een mooie mix tussen vaste werknemers & extra's. Zij brengen de sfeer over naar de gasten in het restaurant, het ontbijt en de bar.

- Sales / Meeting & Events : Gemotiveerde collega's die samen werken om de klanten hun verwachtingen te overstijgen. Met een echte sales ingesteldheid werken ze samen om de klant te overtuigen van ons fantastisch product!
Picture of the team
Total number of hotel rooms
109 : standard, superior, premium, family rooms & suites
Total number of meeting rooms
7
Banqueting rooms/Meeting rooms?
Zes, de twaalfde verdieping kan geprivatiseerd worden.
Name of the restaurant
BlackSwan : lokale keuken met seizoensgebonden gerechten
Name of the bar
BlackSwan : ruim assortiment aan Belgische bieren, maar ook wijnen, cocktails etc.
If applicable, to which hotel group does the hotel belong?
Radisson
If applicable, to which management group does the hotel belong?
Managementgroep: GL Hospitality NV; Hotelketen: Radisson Blu, Radisson Hotel Group
3 important characteristics that our employees have:
"Yes I Can" Attitude, team player, passie voor gastvrijheid
A candidate wants to work with us because:
Bij Radisson Blu Brugge weten we dat werknemerstevredenheid het begin is van gastentevredenheid. Vanuit het motto "Yes I Can", stimuleren we onze werknemers hun capaciteiten maximaal te benutten en hun grenzen te verleggen.
The training period of new employees looks like this:
Een inwerkperiode op maat, zo garanderen wij een uitstekend begin van je nieuwe job. Daarnaast zijn er tal van online trainingen beschikbaar die meehelpen aan het uitbouwen van je carrière.
Heb je vragen? Wij beantwoorden ze graag!
Real career opportunities for employees:
Binnen de Radisson Hotel Group zijn je eigen grenzen de enige beperking voor je carrière. Met meer dan 1400 Radisson Blu hotels, is de groep de ideale uitvalbasis om aan je carrière te beginnen bouwen. Dit zowel intern, nationaal als internationaal.
Total number of permanent employees:
28
Link to company website
www.radissonblu.com/en/hotel-bruges
Follow us on Facebook
Follow us on Instagram
www.instagram.com/radissonblubruges

Address

Address:Frank Van Ackerpromenade 17
Postal code:8000
City:BRUGGE
Country:BE
Phone:+32 50 24 91 91

Share this company

Jobhotel.be uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Limited use of the website