De jobsite voor hotel professionals

Voorstelling van het bedrijf
Radisson Blu Hotel, Brugge, verwelkomt haar gasten in een eeuwenoude middeleeuwse wereldstad, die sinds 2000 uitgeroepen werd tot UNESCO-werelderfgoed. Onze organisatie kenmerkt zich door een "Yes I Can" cultuur waar kwaliteit, creativiteit, ambacht en enthousiasme voorop staan. Geheel in het teken van deze cultuur, geloven we sterk in de kwaliteiten van onze werknemers die ze kunnen gebruiken voor het maken van zelfstandige beslissingen.

Op een boogscheut van het romantische Minnewaterpark en nabij het treinstation (100 m), ligt het stijlvolle Radisson Blu Hotel, Brugge. Dit wil niet enkel zeggen dat gasten gemakkelijk hun weg kunnen vinden naar het 4-sterren hotel, maar ook dat u als toekomstige werknemer op elke manier uw nieuwe werkomgeving vlot kan bereiken.

Als werknemer van het Radisson Blu Hotel, Brugge, heeft u recht op alle voordelen die de groep biedt: overnachten in een Radisson hotel aan verminderde prijzen, korting op alle F&B-outlets wereldwijd, carrièremogelijkheden...

Gasten kunnen kiezen uit maar liefst 109 modern & smaakvol ingerichte kamers & suites. In het restaurant, kunnen ze 's ochtends genieten van een voortreffelijk Super Breakfast en 's middags en 's avonds van een uitstekende maaltijd in het à la carte restaurant BlackSwan. In onze bar kan iedereen genieten van enkele typische Brugse bieren. Bijkomend stelt het hotel zes volledig uitgeruste vergaderzalen ter beschikking. Onze paradepaardjes zijn onze twee zalen op de twaalfde verdieping met een uniek uitzicht over Brugge en haar omgeving.
Foto van het bedrijf
Voorstelling van het team
Het Radisson Blu Brugge team bestaat uit vele nationaliteiten en is het resultaat van verschillende verschillende departementen, die naadloos met elkaar kunnen en moeten samenwerken.

- Rooms Division (Housekeeping & Front Office): Enthousiaste ploeg waar teamspirit voorop staat! Hechte & gemotiveerde collega's die samen naar hun doel streven: gastentevredenheid!

- Food & Drinks : Een mooie mix tussen vaste werknemers & extra's. Zij brengen de sfeer over naar de gasten in het restaurant, het ontbijt en de bar.

- Sales / Meeting & Events : Gemotiveerde collega's die samen werken om de klanten hun verwachtingen te overstijgen. Met een echte sales ingesteldheid werken ze samen om de klant te overtuigen van ons fantastisch product!
Foto van het team
Totaal aantal hotelkamers
109 : standard, superior, premium, family rooms & suites
Totaal aantal vergaderzalen
7
Feestzalen/vergaderzalen aanwezig? Indien ja, hoeveel en welke is de maximale capaciteit?
Zes, de twaalfde verdieping kan geprivatiseerd worden.
Naam van ons restaurant
BlackSwan : lokale keuken met seizoensgebonden gerechten
Naam van de bar
BlackSwan : ruim assortiment aan Belgische bieren, maar ook wijnen, cocktails etc.
Is er parking aanwezig in het hotel?
Ja
Indien van toepassing, tot welke hotelgroep behoort het hotel?
Radisson
Indien van toepassing, tot welke managementgroep behoort het hotel?
Managementgroep: GL Hospitality NV; Hotelketen: Radisson Blu, Radisson Hotel Group
Drie belangrijke eigenschappen van onze werknemers:
"Yes I Can" Attitude, team player, passie voor gastvrijheid
Een kandidaat kiest voor ons hotel omwille van:
Bij Radisson Blu Brugge weten we dat werknemerstevredenheid het begin is van gastentevredenheid. Vanuit het motto "Yes I Can", stimuleren we onze werknemers hun capaciteiten maximaal te benutten en hun grenzen te verleggen.
De inwerkperiode ziet er alsvolgt uit:
Een inwerkperiode op maat, zo garanderen wij een uitstekend begin van je nieuwe job. Daarnaast zijn er tal van online trainingen beschikbaar die meehelpen aan het uitbouwen van je carrière.
Heb je vragen? Wij beantwoorden ze graag!
De reële doorgroeimogelijkheden zijn:
Binnen de Radisson Hotel Group zijn je eigen grenzen de enige beperking voor je carrière. Met meer dan 1400 Radisson Blu hotels, is de groep de ideale uitvalbasis om aan je carrière te beginnen bouwen. Dit zowel intern, nationaal als internationaal.
Totaal aantal vaste medewerkers in dienst
28
Link naar bedrijfswebsite
www.radissonblu.com/en/hotel-bruges
Follow us on Facebook
Follow us on Instagram
www.instagram.com/radissonblubruges

Contactgegevens

Adres:Frank Van Ackerpromenade 17
Postcode:8000
Stad:BRUGGE
Land:BE
Telefoon:+32 50 24 91 91

Deel dit bedrijf

Jobhotel.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website