Le site d'emploi dans le secteur hôtelier

Présentation d'entreprise
Park Inn is een onderdeel van de Radisson hotel Group. Binnen België baten zij 14 hotels uit.
Dit hotel is de nieuwste aanwinst van de groep in Belgie. Op de volledig vernieuwde site van Post X, gelegen aan het station van Berchem, zal dit hotel haar deuren openen in de zomer van 2019. Door de ongelooflijke bereikbaarheid van het hotel, alsook de bedrijvigheid van de buurt waar het is gelegen zal dit binnen no-time een hotspot van formaat worden.


Voor de opening van dit hotel is natuurlijk een ongelooflijk sterk en gemotiveerd team nodig! Wil jij deel uitmaken van het team dat dit hotel op de kaart zal zetten? Wil je werken in een splinternieuwe omgeving en de groei meemaken die dit hotel ongetwijfeld zal kennen? Aarzel dan zeker niet en bekijk de openstaande functies!

Tot snel?
Photo d'entreprise
Nombre total de chambres d'hôtel
142 kamers
Salles de fête / salles de réunion?
Wij beschikken over 5 Polyvalente zalen
Nom de notre restaurant
RBG
Le cas échéant, à quel groupe hôtelier appartient l’hôtel?
Radisson Hotel Group
Vidéo d'entreprise
3 caractéristiques de nos employés:
Gemotiveerd, Flexiebel en verantwoordelijk
Un candidat nous choisit parce que:
De opening van een nieuw hotel is een unieke ervaring voor de werknemers. Het biedt de kans om mee te bouwen aan de toekomst en de uitstraling van het hotel.
Opportunités de croissance pour les employés:
Wij zijn hoofdzakelijk opzoek naar mensen die willen groeien! De General Manager van dit hotel is zelf begonnen aan de afwas van een hotel binnen de Radisson groep en staat nu aan het hoofd van dit nagelnieuwe hotel. Het is dan ook zijn doel om een hoop potentiële General Managers op te leiden. Wie instapt in dit traject heeft een internationale toekomst voor ogen indien gewenst!
Nombre total d'employés permanents
Het team zal bestaan uit 35 medewerkers

Détail de la société

Adresse :Borsbeeksebrug 34
Code postal :2600
Ville :BERCHEM
Pays :BE

Deel dit bedrijf