De jobsite voor hotel professionals

Voorstelling van het bedrijf
August is een verkenning van de zintuigen. Gelegen in het tot de verbeelding sprekende domein van het voormalige Militaire Hospitaal te Antwerpen, omvat het perfect de karakteristieken van de stad. August combineert 44 unieke kamers en suites, verspreid over het hele klooster, een restaurant ondergebracht in de kapel dat baadt in het daglicht, een aparte wellnesszone met toegang tot een privézwemvijver voor een heerlijk tot rust komen.

August is ontworpen door internationaal gerenommeerd architect Vincent Van Duysen. Met respect voor de architecturale geschiedenis van de Vlaamse bouwstijl ontstaat er een gevoel van het authentieke erfgoed, alle moderne nutsvoorzieningen en een uiterst bedachtzame persoonlijke ervaring.

Ontdek thuiskomen in het Groene Kwartier van Antwerpen, ontdek August.
Foto van het bedrijf
Voorstelling van het team
Duco Heijbroek, General Manager van August en Hotel Julien, heeft ruime ervaring in de hotellerie in binnen- en buiteland. Hij heeft de opening gedaan van het Sandton Grand Hotel Reylof in Gent. Daarna is hij meerdere jaren Area Manager geweest voor alle Sandton en Pillows hotels in België en Frankrijk.

Eline Janssens, Hotel Manager van August is gepassioneerd door reizen en boutique hotels. Ze heeft ruime ervaring in de hotelsector zowel in het binnenland als het buitenland. De laatste hotelopening mede onder haar vleugels was "1898 The Post" in Gent.
Totaal aantal hotelkamers
44 Kamers
Feestzalen/vergaderzalen aanwezig? Indien ja, hoeveel en welke is de maximale capaciteit?
Ja, 3 vergaderzalen, max. capaciteit van de vergaderzalen: 24 pax.
Naam van ons restaurant
August
Naam van de bar
August
Indien van toepassing, tot welke hotelgroep behoort het hotel?
August is een zusterhotel van Hotel Julien (Antwerpen)
Drie belangrijke eigenschappen van onze werknemers:
Flexibiliteit, motivatie, teamplayer
Een kandidaat kiest voor ons hotel omwille van:
August wordt een statement binnen de grenzen van de voormalige Militaire Hospitaal site, gelegen in het Groene Kwartier te Antwerpen. Gasten worden verwelkomd tot zowel het hotel als alle publieke zones, waaronder het restaurant onder visie van Nick Bril, de bar, een aparte wellnesszone en 2 ruime tuinen.

August is uiterst gedetailleerd ontworpen door internationaal gerenommeerd architect Vincent Van Duysen. Met respect voor de architecturale geschiedenis van de Vlaamse bouwstijl drukt August een stempel door een tijdloze aanpak op elk intrinsiek detail.

Ons doel is een uiterst volledige ervaring te verlenen aan onze gasten, door onze service en begeleiding.
De inwerkperiode ziet er alsvolgt uit:
Elke werknemer krijgt een grondige training gedurende een tweetal weken en zal intensief begeleid worden. Nadien volgt een pre-openingfase waarbij in 'realtime' het concept zoals bedacht ook concreet wordt getest door gasten die uitgenodigd worden om bij ons te komen proefslapen.
Eenmaal de pre-openingfase rond is volgt de echte officiële opening van het hotel.
De reële doorgroeimogelijkheden zijn:
Wij begeleiden heel graag onze medewerkers in hun professionele groei en bespreken dus ook graag ten gepaste tijde de doorgroeimogelijkheden.
Totaal aantal vaste medewerkers in dienst
Een 50-tal

De recente vacatures van August

Hieronder een overzicht van recente vacatures van dit bedrijf.
Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving te krijgen.

Contactgegevens

Adres: Jules Bordetstraat, 5
Postcode:2018
Stad:ANTWERPEN
Land:BE
Website:August

Deel dit bedrijf