De jobsite voor hotel professionals

Uitgebreid zoeken
logo

Sous Chef

De Organisatie

SOUS CHEF : DE DRIJVENDE KRACHT IN DE KEUKEN
Ben jij een enthousiaste kok die niet alleen van koken houdt, maar ook van het leiden en inspireren van een team? Bij Van der Valk Hotel Antwerpen krijg je de kans om als Sous Chef het keukenteam te versterken, samen te werken aan verrassende gerechten en bij te dragen aan een onvergetelijke gastbeleving.
“Als Sous Chef zorg je niet alleen voor de keuken, maar vooral voor het team dat het verschil maakt.”


DIT GA JE DOEN

In de rol van Sous Chef ben jij verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen in de keuken. Je houdt het overzicht, zorgt dat de kwaliteit altijd op topniveau is en houdt de doelstellingen scherp in het vizier. Daarnaast:

  • Ben jij de rechterhand van de Chef kok.
  • Bewaak je de planning, processen en kwaliteit in de keuken.
  • Adviseer en rapporteer je aan de Chef kok.
  • Probeer je nieuwe recepten uit en beoordeel je hun potentie voor de kaart.
  • Zorg je dat de mise-en-place altijd tot in de puntjes geregeld is

WAAROM DIT JOUW PERFECTE MATCH IS

  • Je hebt een afgeronde koksopleiding en minstens twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je bent een echte teamspeler die ook durft te leiden wanneer dat nodig is.
  • Je hebt oog voor detail, werkt kwaliteitsgericht en brengt creativiteit in elk gerecht.
  • Je bent gastvrij, enthousiast en vol energie.
  • Je begeleidt je collega’s met plezier en bent een betrouwbaar aanspreekpunt voor het hele team.

WAAROM WERKEN BIJ VAN DER VALK ZO BIJZONDER IS

Werken bij Van der Valk betekent werken bij het grootste horecafamiliebedrijf van Nederland. Je komt terecht in een dynamische omgeving met volop kansen om door te groeien en te leren. Bij ons werk je in een gezellige sfeer waar samenwerking en plezier centraal staan.

Daarnaast geniet je van mooie voordelen:

  • Verloning conform de horeca-cao, passend bij de functie en ervaring;
  • Vergoeding woon-werkverkeer;
  • Ecocheques;
  • Eindejaarspremie;
  • Kledijvergoeding;
  • Maaltijdcheques van 8 euro;
  • Parkingvoorziening;
  • Gelegen buiten de lage-emissiezone.
  • Personeelsaanbiedingen binnen de Van der Valk Hotelgroep;
  • Een inspirerende werkplek met ruimte voor jouw ideeën en initiatief.
  • De zekerheid van werken bij een sterk en warm familiebedrijf.

Solliciteren

Klaar om je team én de keuken naar een hoger niveau te tillen?

Solliciteer nu en word onze nieuwe Sous Chef bij Van der Valk Hotel Antwerpen!
Voor sollicitaties of eventuele vragen kunt u contact opnemen met onze HR-manager. Hiervoor kunt u mailen naar heidi@antwerpen.valk.com of bel naar +32 (0)3 295 16 16


Van der Valk Hotel Antwerpen
tav Heidi Vrancken
Luitenant Lippenslaan 66
2140 Antwerpen

Of solliciteer via de button onderaan deze advertentie

Statistics

Aantal keer bekeken: 134

Opdrachtgever

Van der Valk Hotel Antwerpen

Publicatiedatum

04.11.2025

Heidi Vrancken
03/295.16.16
heidi@antwerpen.valk.com www.vandervalkantwerpen.be
Jobhotel.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website