De jobsite voor hotel professionals

Uitgebreid zoeken
logo

Hotelverantwoordelijke | Uitbater(s)

Bedrijf

Quality Seekers is voor een van haar klanten op zoek naar een Hotelverantwoordelijke/Uitbater. Dit voor een hotel met een 30-tal kamers gelegen op een goede locatie in Vlaams-Brabant. De infrastructuur van het hotel is volledig in orde en volgens de laatste normen op vlak van techniek. Ook de inrichting van de kamers is zeer netjes en er zijn verschillende kamertypes, gaande van een basis- tot luxekamer.
Het cliënteel is voornamelijk zakelijk omwille van de longstay formule die momenteel wordt aangeboden. Er is zeker ruimte om, indien gewenst en de ambitie aanwezig is, in de toekomst nog verder in te spelen op de vraag vanuit het toeristische segment.
Er is een ontbijtruimte met gezellig terras voorzien, alsook een volledig geïnstalleerde keuken. Deze ruimtes worden momenteel echter niet gebruikt, maar opnieuw de mogelijkheden liggen er.
Het hotel draait zeer goed en heeft momenteel een prima bezetting. Aan de nieuwe verantwoordelijke of uitbater de ruimte om het succes verder te zetten.

Taken

In deze functie ben je het gezicht van het hotel en sta je in voor het algemeen beheer. Je bent het aanspreekpunt voor gasten en zorgt dat alle activiteiten in het hotel worden georganiseerd, zowel operationeel als administratief. Je coördineert en volgt de taken op van de medewerkers van de receptie, techniek en kuisploeg en bent zelf ook regelmatig op de vloer om bijvoorbeeld een gast in te checken, een kamer te controleren of wellicht een lamp te vervangen. Je volgt de reservaties op in het boekingssysteem, alsook volg je de programma's op van de verschillende OTA's.
Je staat in voor de aankopen die nodig zijn voor het hotel alsook onderhoud je de contacten met leveranciers van o.a. linnen.
Je bent eveneens verantwoordelijk voor de financiële opvolging van de activiteiten.

Profiel

Idealiter heb je reeds ervaring in de hotellerie en ken je de werking van een hotelbedrijf, alsook de werking van de hotelsystemen.
Je bent zelfstandig, hands-on, ondernemend en je hebt zin om je tanden te zetten in dit toffe concept.

Verder:

  • ben je communicatief, gastvrij en graag in contact met mensen
  • beschik je over commercieel inzicht
  • ben je administratief sterk en heb je een goed financieel inzicht
  • hou je er van om een afwisselend takenpakket te hebben
  • ben je organisatorisch sterk
  • spreek je naast Nederlands ook Engels en eventueel nog andere talen

Uurrooster

De werkuren zijn wat in overleg, maar voornamelijk tijdens de week overdag mogelijk.

Aanbod

Er zijn verschillende samenwerkingsvormen bespreekbaar.
De mogelijkheid bestaat om het hotel te gaan runnen als uitbater(s), dit kan door één persoon of een duo gedaan worden. Als er voor deze vorm gekozen wordt, zal er gewerkt worden met een exploitatievergoeding.

Ook is een dienstverband mogelijk. Er wordt dan een salaris met verschillende extralegale voordelen geboden.

Solliciteren

Locatie:
Vlaams-Brabant

Solliciteren via claudia@qualityseekers.be

Statistics

Aantal keer bekeken: 2342

Opdrachtgever

(via) Quality Seekers

Publicatiedatum

26.04.2023

Claudia Koch
claudia@qualityseekers.be www.qualityseekers.be
Jobhotel.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website