De jobsite voor hotel professionals

Uitgebreid zoeken
logo

Assistent Patissier

*****Superior, a Leading Hotel of the World

In hartje Antwerpen opende het Botanic Sanctuary Antwerp.
Temidden van deze historische omgeving, opgericht in 1238, ontstond een prachtige ‘bestemming’, waar gasten ontvangen worden om de ‘Extra-Ordinary Guest Experience’ te ervaren.
• Wil je het verschil maken en daarbij deel uitmaken van het dynamisch team van Botanic Sanctuary Antwerp?
• Wil je werken in het eerste 5-sterren-superior hotel van Antwerpen, lid van `The Leading Hotels of the World´?

Dan zijn wij op zoek naar jou!
We rekruteren een exceptioneel individu als: Assistent Patissier

Taken

Onder leiding van de Chef Patissier ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van de patisserie, het brood en desserts evenals andere belangrijke mise en place taken. Hierbij zorg je ervoor dat alle ingrediënten perfect klaarstaan, zodat onze gerechten altijd op tijd en met de hoogste kwaliteit geserveerd kunnen worden.

Binnen jouw takenpakket valt ook het nauwkeurig controleren van de stock op aanvraag van de chef. Door jouw organisatorisch talent kunnen we ervoor zorgen dat we altijd over voldoende voorraad beschikken, zodat onze patisserie keuken soepel kan blijven draaien.

Het oog wil ook wat, en daarom speelt het dresseerwerk een cruciale rol in jouw functie als Assistent Patissier. Jij bent degene die ervoor zorgt dat elk bord er als een waar kunstwerk uitziet voordat het naar de tafels van onze gasten gaat. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van geleverde goederen. Je zorgt dat alle producten volgens de FIFO-richtlijnen worden geïnspecteerd, schoongemaakt, verpakt en verwerkt om zo de hoogste versheid en kwaliteit te waarborgen.

In een dynamische keukenomgeving is hygiëne van het grootste belang. Jij neemt je verantwoordelijkheid door ervoor te zorgen dat je werkplek ten alle tijden schoon en georganiseerd is, en aan het einde van je dienst zorg je voor een grondige reiniging van de keuken.

Je zorgt er ook voor dat alle HACCP-regels strikt worden nageleefd, waardoor we een veilige werkomgeving kunnen waarborgen.
Je bent op de hoogte van al wat er gaande is in de patisserie keuken en bent back-up voor de Chef Patissier bij diens afwezigheid.

Profiel

  • Afgeronde hotelschool opleiding (plus);
  • Minimaal 2 jaar relevante ervaring in patisserie mét kennis van chocolade, brood en patisserie;
  • Gedreven en ambitieus;
  • Verantwoordelijk;
  • Initiatief nemen en zelfstandig beslissingen durven maken;
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
  • Oplossingsgericht en hands-on mentaliteit;
  • Creatief en punctueel;
  • Representatieve, gastvrije en klantgerichte uitstraling;
  • Sterke sociale communicatieve vaardigheden;
  • Flexibel en stressbestendig;
  • Uitstekende kennis van Nederlands.

Ons aanbod

  • Werken in het enige en nieuwe 5-sterren superior hotel in hartje Antwerpen, deel uitmaken van het dynamische Botanic Sanctuary Antwerp team;
  • Een competitief en marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen waaronder maaltijdcheques, terugbetaling woon-werkverkeer en een hospitalisatieverzekering;
  • Botanic Sanctuary Antwerp draagt het welzijn van haar medewerkers hoog in het vaandel. Transparante feedbackgesprekken en het organiseren van (team) events op regelmatige tijdstippen dragen hiertoe bij.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd?
Stuur je recente CV met foto & motivatiebrief naar: jobs@botanicantwerop.com


Of gebruik de sollicitatie button onderaan deze pagina!

Statistics

Aantal keer bekeken: 2284

Opdrachtgever

Botanic Sanctuary Antwerp, *****S Hotel

Publicatiedatum

25.04.2024


jobs@botanicantwerp.com https://botanicantwerp.be/nl/
Jobhotel.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website