De jobsite voor hotel professionals

Uitgebreid zoeken
logo

Assistent Housekeeping Executive

Wie zijn wij?

Het Mercure Antwerp City South, een stijlvol 4* hotel dat gelegen is in het hart van het zakelijke district en op een boogscheut van het historische stadcentrum van Antwerpen. We verwelkomen wekelijks gevarieerd publiek van zowel zakelijke als toeristische gasten aan onze receptiebalie. De verschillende vergaderzalen en Brasserie Coubertin zorgen voor een energieke sfeer in het hotel.
Het hotel maakt deel uit van FLI Hospitality Management, een onafhankelijke hotel management group die op dit moment 8 hotels uitbaat in België en in volle ontwikkeling is. Dankzij het gevarieerde portfolio van de groep krijgen de werknemers een beeld van verschillende hotelbrands, steden en leiderschap.

Naar wie wijn we op zoek?

Het Mercure Antwerp City South, is op zoek naar een Assistent Housekeeping Executive om het housekeeping team te versterken. Als rechterhand van de Housekeeping Executive zorg je er mee voor dat het departement in goede banen wordt geleid. Je zal het departementshoofd bijstaan in administratieve taken, planning, communicatie, opleidingen, opmaak van procedures, kamer controle en meer. Je zal mee een team van 3 supervisors en 16 kamermeisjes/heren aansturen. En er zo mede voor zorgen dat alle 214 kamers, tientallen vergaderzalen en verschillende publieke ruimtes er elke dag opnieuw spic en span uitzien.

Wat zijn onze verwachtingen?

Als meewerkende verantwoordelijke ben je niet enkel een leider maar ook een echte teamplayer. Enige ervaring in een leidinggevende functie is een pluspunt, maar geen must. Je bent vooral administratief sterk en bezit een enorme jobtrots!
Je beschikt over de nodige computervaardigheid en bent 3-talig (Nederlands /Frans /Engels). Een flexibel werkschema met wisselende diensten, werken in het weekend en op feestdagen schrikt je niet af. Jij weet als geen ander dat het housekeeping departement één van de belangrijkste departementen is van het hotel. Je kan vanuit dit departement je hotelpassie laten stralen op je collega’s en gasten.

Wat heeft Mercure Antwerp City South jou te bieden?

Je komt terecht in een multicultureel team dat wordt aangestuurd door de Housekeeping Executive. Een gevarieerd weekrooster waar geen enkele dag hetzelfde lijkt, met aandacht voor een work-life balance. Het werken in verschillende shiften zorgt voor een uitdaging en houdt je scherp.

Als Assistent Housekeeping Executive krijg je een voltijds contract van onbepaalde duur met loon volgens barema PC302, aangevuld met een hospitalisatieverzekering. Alsook vele voordelen van FLI en ACCOR wereldwijd.

Ben jij de collega die we zoeken?

Solliciteren voor deze vacature of wens je meer informatie? Neem dan contact op met Nadja Anné, Cluster HR Officer Antwerpen, hrantwerp@fligroup.eu (referentie: Assistent Housekeeping Executive).

Of solliciteer via de button onderaan deze pagina.

Statistics

Aantal keer bekeken: 1770

Opdrachtgever

Mercure Antwerp City South

Publicatiedatum

03.04.2024

Nadja Anné
hrantwerp@fligroup.eu www.fligroup.eu
Jobhotel.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website