De jobsite voor hotel professionals

Voorstelling van het bedrijf
Het Novotel Gent Centrum is een oase van rust in het historische centrum van Gent. Dankzij de centrale ligging is dit de ideale uitvalsbasis wanneer u de culturele hoogtepunten en winkels van deze stad wilt verkennen. Een drankje op het terras, een duik in het buitenzwembad of een stoombad in de sauna, dit zijn slechts enkele voorbeelden van de activiteiten die u kunt ondernemen om tijdens uw verblijf in dit Novotel geheel tot rust te komen.

Bij een verblijf in het Novotel Gent Centrum kan een bezoek aan het Stadsmuseum niet uitblijven. Ook aanbevelenswaardig zijn het Museum over Industrie, Arbeid en Textiel en het Design Museum Gent, die Gent als modestad eer aan doen. Een wandeling door de drie begijnhoven die de stad rijk is, biedt een oase van rust. Vergeet dan niet even door het Miljoenenkwartier met zijn adembenemende huizen te lopen. Bekijk de stad ook eens van bovenaf, door één van de drie beroemde torens te beklimmen.
Foto van het bedrijf
Getuigenissen
« Gezellig en aangenaam verblijf in Gent! »
Zeer ruime, nette kamer, alles aanwezig tot Nespresso-koffie toe! Gezellig en lekker ontbijt. De kwaliteit van het restaurant was het minste, lange wachttijden, weinig keuze, zeker met kinderen.

« Goede ligging in het centrum van de stad. »
Het hotel heeft nette kamers en is mooi centraal in de stad gelegen. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt omdat €20 per couvert veel te duur is.

« Trendy hotel in het bruisend hart van Gent »
Hotel is net en schoon. Bij het ontbijt niet te druk en genoeg keuze. Fijn restaurant. comfortabele kamer. Nadeel was het uitzicht vanuit de kamer.
Totaal aantal hotelkamers
117
Totaal aantal vergaderzalen
7
Feestzalen/vergaderzalen aanwezig? Indien ja, hoeveel en welke is de maximale capaciteit?
100
Naam van ons restaurant
Gourmetbar
Naam van de bar
Gourmetbar
Is er parking aanwezig in het hotel?
Ja
Indien van toepassing, tot welke hotelgroep behoort het hotel?
Accor Hotels
Check gauw ons bedrijfsfilmpje!
Follow us on Facebook

Contactgegevens

Adres:Goudenleeuwplein 5
Postcode:9000
Stad:GENT
Land:BE

Deel dit bedrijf

Jobhotel.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website