De jobsite voor hotel professionals

 

Voorstelling van het bedrijf
Ghent Marriott Hotel ligt aan de Korenlei in het historische centrum van Gent en heeft zijn deuren geopend op 20 maart 2007. Het hotel beschikt over 150 comfortabele kamers en suites. Er zijn negen vergaderruimten, Poppi Coffee & Wine Bar, Brixx Cellar Lounge en een echt American Steakhouse, Midtown Grill, met terras en uitzicht over de Leie en de historische gevels van de Graslei.
Het hotel is al lang gezien als de top van Europa op het gebied van gastvrijheid en werd beloond door Trip Advisor als het beste hotel in België.
Foto van het bedrijf
Voorstelling van het team
Front Office
Ons front-office team bestaat uit gemotiveerde jonge dames en heren die handelen met het oog op klantentevredenheid. Zij creëren persoonlijk connecties en maken alle interacties met de gasten briljant! Bij ons staan de wensen en verwachtingen van de gasten centraal en ons reactief team speelt hier fantastisch goed op in.

Food & Beverage
Ons dynamisch F&B team bestaande uit ons banqueting-, bar-, keuken- en restaurantmedewerkers, maakt van de grootste banketten een unieke ervaring, serveert dagelijks de lekkerste koffies en wijnen per glas in onze Poppi Coffee & Wine bar en grilt voor u de beste steaks in de Midtown Grill. Dit jonge team bestaat uitsluitend uit gepassioneerde, gemotiveerde mensen met een sterke productkennis en "can do" attitude.

Housekeeping
Ons grootste team bestaat voornamelijk uit enthousiaste dames en is zonder twijfel ons housekeeping departement. Onder leiding van onze ervaren housekeeping-manager geven zij dagelijks het beste van zichzelf om er voor te zorgen dat al onze kamers perfect in orde zijn voor de volgende gast.
Foto van het team
Totaal aantal hotelkamers
150
Totaal aantal vergaderzalen
9
Naam van ons restaurant
Midtown Grill
Naam van de bar
Poppi Coffee & Wine Bar
Is er parking aanwezig in het hotel?
Ja
Indien van toepassing, tot welke managementgroep behoort het hotel?
Interstate Hotels
Check gauw ons bedrijfsfilmpje!

Flashmob Ghent Marriott Hotel

GHENT MARRIOTT HOTEL GOES CRAZY! FLASHMOB BY STAFF! Check out our new colleague robot Mario. He is dancing with us in de background.

Totaal aantal vaste medewerkers in dienst
75
Follow us on Facebook

De recente vacatures van Marriott Ghent Hotel | Midtown Grill

Hieronder een overzicht van recente vacatures van dit bedrijf.
Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving te krijgen.

Contactgegevens

Adres:Korenlei 10
Postcode:9000
Stad:GENT
Telefoon:+32 (0)9 233 93 93

Deel dit bedrijf