De jobsite voor hotel professionals

Voorstelling van het bedrijf
Ghent Marriott Hotel opende haar deuren in 2007 in het historisch centrum van Gent. Het hotel, gelegen op de Korenlei, beschikt over 150 comfortabele kamers en suites. Er zijn negen meeting rooms die elk voorzien zijn van innovatieve, technologische ondersteuning en iedere keer op maat en met zorg voorbereid worden.

De Poppi Coffee & Wine Bar of Brixx Cellar Lounge vormen het ultieme kader voor een receptie, huwelijksfeest of voorstelling. Midtown Grill, met terras en uitzicht over de Leie en de historische gevels van de Graslei, biedt een culinaire locatie met verwennerij op elk gebied.

Het hotel wordt al lang gezien als de top van Europa op het gebied van gastvrijheid en werd beloond door Trip Advisor als het beste hotel in België in 2019. De aankomende renovaties van lobby, bar en kamers kunnen dit enkel nog verbeteren.
Foto van het bedrijf
Voorstelling van het team
Front Office
Ons Front Office-team bestaat uit gemotiveerde jonge dames en heren die handelen met het oog op klantentevredenheid. Zij creëren persoonlijk connecties en maken alle interacties met de gasten memorabel! Bij ons staan de wensen en verwachtingen van de gasten centraal en ons reactief team speelt hier op in.

Food & Beverage
Ons dynamisch F&B-team, bestaande uit banqueting-, bar-, keuken- en restaurantmedewerkers, maakt van de grootste banketten een unieke ervaring. Ze serveren dagelijks de smakelijkste koffies en gebalanceerde wijnen in onze Poppi Coffee & Wine bar en grillen voor u als echte grillmasters in de Midtown Grill. Dit jonge team bestaat uitsluitend uit gepassioneerde, gemotiveerde mensen met een sterke productkennis en "can do" attitude.

Housekeeping
Ons grootste, meest onmisbare team bestaat uit enthousiaste dames en heren en is zonder twijfel ons housekeeping departement. Onder leiding van onze ervaren housekeeping-manager en supervisors geven zij dagelijks het beste van zichzelf om ervoor te zorgen dat al onze kamers perfect in orde zijn voor onze gasten.
Foto van het team
Totaal aantal hotelkamers
150
Totaal aantal vergaderzalen
9
Naam van ons restaurant
Midtown Grill
Naam van de bar
Poppy bar
Is er parking aanwezig in het hotel?
Ja
Indien van toepassing, tot welke hotelgroep behoort het hotel?
Marriott International
Indien van toepassing, tot welke managementgroep behoort het hotel?
Interstate Hotels
Drie belangrijke eigenschappen van onze werknemers:
enthousiast, flexibel, gemotiveerd
Een kandidaat kiest voor ons hotel omwille van:
Als bedrijf investeren wij op alle vlakken in onze medewerkers.
Iedere medewerker is een waardevol element van ons team.
De inwerkperiode ziet er alsvolgt uit:
Elke medewerker krijgt een volledige rondleiding door het hotel en alle afdelingen. Daarna wordt er een inwerkperiode voorzien waar de medewerker kan kennismaken met de afdeling en het takenpakket, dit steeds onder begeleiding van een supervisor of collega.
De reële doorgroeimogelijkheden zijn:
Wij maken deel uit van de wereldbreed verspreide keten Mariott waardoor er doorgroei mogelijkgheden zijn in overvloed.
Alle vacatures worden eerst intern bekeken alvorens er externe kandidaten gezocht worden.
Tevens beschikt Marriott over een Mentor programma waardoor beloftevolle medewerkers een training kunnen volgen om zichtzelf verder te ontwikkelen
Totaal aantal vaste medewerkers in dienst
80
Link naar bedrijfswebsite
https://www.marriott.com/hotels/travel/gnemc-ghent-marriott-hotel/
Follow us on Facebook
Jobhotel.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website