De jobsite voor hotel professionals

Voorstelling van het bedrijf
FOCUS
Quality Seekers is sinds 2002 partner voor zowel werknemers als werkgevers binnen de professionele horecasector. Als rekrutering- en selectiepartner voor de grotere bedrijven hebben wij ten alle tijden interessante managementvacatures.

Als carrière partner
De diensten die Quality Seekers aan haar kandidaten aanbiedt, zijn kosteloos en geheel vrijblijvend. Wanneer u interesse heeft in een jobopportuniteit krijgt u, na een persoonlijk gesprek, de mogelijkheid om te solliciteren voor de betreffende vacature. Uw kandidatuur wordt uiterst discreet behandeld en uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor selectiedoeleinden bij Quality Seekers. Enkel met uw uitdrukkelijke goedkeuring wordt uw CV overgemaakt aan potentiële werkgevers.

Als HR partner
Quality Seekers is uw HR partner in de constante zoektocht naar de beste medewerkers.
Naast een uitgebreid (inter-)nationaal netwerk beschikt Quality Seekers over een up-to-date database van horeca professionals. Na een uitgebreide selectieprocedure worden uitsluitend kandidaten voorgesteld die voldoen aan het vooropgestelde profiel. De perfecte match tussen werkgever en werknemer is in onze activiteiten steeds onze prioriteit. Laat u vandaag nog informeren en kies Quality Seekers als partner in uw zoektocht naar professionals.

Enkele referenties
Exki, Holiday Inn, Center Parcs, Sligro, Ellis Gourmet Burger, Pleasures, Trinity Purchasing, BAVET, Pentahotels, Rezidor, Pizza Hut, Van der Valk, IKEA Food, Thon hotels, Le Pain Quotidien, Compass Group, Metro, Frites Atelier, Greenway, IKEA, Pillows Hotel Group, PREM Group, Topbrands, Agoria, Marriott, Sandton, Blycolin, Hotel Julien, Recreatie- en Congreshotel Ter Elst, Hilton Hotels, The Jane, Cayman Hospitality Group, Middelpunt, O'Learys, J&M Catering, Courtyard Brussels, De Montil, NH hoteles, Manhattn’s, Van der Valk Hotels, Otomat, Topbrands …
Voorstelling van het team
Dennis Valerius, medezaakvoerder:

Opleiding: Hotelmanagement, Marketing, Certified personal coach

Traject: Operationele functies in de Nederlandse restaurantwereld. Sales binnen de Antwerpse hotellerie. Medeoprichter Quality Seekers, Jobkitchen.be, Jobhotel.be, Jobmercado.be en Lazy Monday Magazine.

“Voor mij persoonlijk levert de mens in de horecasector het onderscheidend vermogen. Het juiste personeel op de juiste plaats is daarom dé succesfactor waarmee een ondernemer zijn klanten kan betoveren.”

-----------------------------------------

Lieve Van Ostade, medezaakvoerder:

Opleiding: Bedrijfspyschologie, NLP-practitioner/-master

Traject: Opgegroeid in een horeca-omgeving. Professionele ervaringen binnen werving en selectie en HR-diensten van grote bedrijven. HR-manager van een hotel. Medeoprichter Quality Seekers, Jobkitchen.be, Jobhotel.be, Jobmercado.be en Lazy Monday Magazine.

“De juiste match is niet enkel essentieel voor de ondernemer, maar eveneens voor de persoonlijke groei van de werknemer”

-----------------------------------------

Claudia Koch, recruitment consultant:

Opleiding: Hoge Hotelschool Maastricht

Traject: Werkte de eerste jaren van haar carrière bij Mise-en-Place België en maakte in januari 2014 de overstap naar Quality Seekers als Recruiter. Na een korte onderbreking voor een werkervaring binnen de Nederlandse recruteringsmarkt vervoegde ze ons team terug vanaf augustus 2017.

" Het zijn de details die er toe doen om de juiste link te leggen tussen kandidaat en klant. Door naar iemands persoonlijk verhaal te luisteren kom je er achter wat iemand drijft. Het geeft dan ook enorm veel voldoening om 'the perfect match' te kunnen maken."

-----------------------------------------

Inge Matthys, recruitment consultant:

Opleiding: Hotelmanagement

Traject: Na een opleiding Hotelmanagement in de dynamische wereld van de conceptrestauratie terecht gekomen. Hier een stevige basis van praktijkervaring aangelegd met een hart voor mensen. Klaar om deze praktische kennis te delen en zo andere horecaliefhebbers bij te staan in hun zoektocht naar DE match tussen werkgever en werknemer.

"Ik hou er van om mensen te helpen groeien opdat ze de beste versie van zichzelf kunnen zijn en elke dag met plezier gaan werken"

-----------------------------------------

Tom Buts, manager external relations:

Opleiding: Hotelschool

Traject : Als jonge Sector Manager binnen Unilever leerde Tom gedurende 5 jaar de horecamarkt grondig kennen. Vandaag gebruikt hij deze kennis om binnen deze sector de diensten van Quality Seekers bvba –en de jobsites in het bijzonder- te vertegenwoordigen.

"Door dagelijks in contact te zijn met HORECA ondernemers voel ik de noden op vlak van personeelsrekrutering. Hierdoor kunnen we onze aanpak aanpassen om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn."

-----------------------------------------

Astrid Lemmens, administrator:

Opleiding : Hotelmanagement & HR-management

Traject : Ondanks dat Astrid officieel nog op de schoolbanken zit, is zij reeds een vaste waarde binnen het team. Binnen haar ondersteunende rol draagt ze zorg voor de administratie van zowel de jobsites als binnen het werving- en selectietraject.

"Het is me een plezier om in deze dynamische sector mee op zoek te gaan naar gedreven talent. Ieder heeft zijn verhaal wat deze functie boeiend maakt."
Foto van het team
Link naar bedrijfswebsite
www.qualityseekers.be
Follow us on Facebook

De recente vacatures van (via) Quality Seekers

Hieronder een overzicht van recente vacatures van dit bedrijf.
Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving te krijgen.

Contactgegevens

Adres:Bosmanslei 31
Postcode:2018
Stad:ANTWERPEN

Deel dit bedrijf

Jobhotel.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website