De jobsite voor hotel professionals

Voorstelling van het bedrijf
In 1962 kocht de familie van der Valk het toenmalige café "het Heideroosje". Het café werd verbouwd tot café-restaurant en al snel werden er 19 motelkamers bijgebouwd. In 1980 volgde Eric van der Valk zijn vader op. Sinds 2012 is het de vierde generatie die overneemt meer specifiek Tim van der Valk, een jonge ondernemer met een visie.

Van der Valk ‘Hotel Beveren’ beschikt over 140 luxe kamers en 14 meeting/banket zalen, 2 restaurants, een fitness. Van der Valk Beveren is niet blijven stilstaan, in 2015 hebben zijn de faciliteiten uitgebreid met het gloednieuwe spa & wellness centrum. In 2017 werd het restaurant ‘Mangerie’ omgetoverd tot het gloednieuw restaurant ‘Nest’ waar gezelligheid, warmte en familie centraal staat. In 2018 werd er nieuw leven geblazen in het Aziatisch Sushi & Oriental restaurant ‘OZZO’. In datzelfde jaar richtte het hotel een nieuw zomerconcept uit in het park aan het Kasteel Cortewalle. Hier vindt u de zomerbar Thirsty Toucan waar er tijdens de zomermaanden genoten kan worden van een overheerlijk drankje en een hapje.

Het hotel is hoofdzakelijk gericht op de zakelijke markt voor meetings, conferenties, events en overnachtingen. In de vakantieperiodes en weekends trekt het hotel echter ook de leisure markt aan voor overnachtingen en feesten. Verder kunnen gasten hier ook terecht voor huwelijken, communies, teambuildings en andere evenementen.
Foto van het bedrijf
Voorstelling van het team
Het Van der Valk team telt een 100-tal werknemers met een diversiteit aan achtergronden en leeftijden. Samen bundelen ze tientallen jaren aan ervaring en zijn het bekwame professionals met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Bij Van der Valk Beveren komt u terecht in een aangename werkomgeving met een work hard play hard mentaliteit die je onmiddellijk ervaart vanaf de eerste dag.
Foto van het team
Totaal aantal hotelkamers
140
Totaal aantal vergaderzalen
14 multifunctionele zalen
Feestzalen/vergaderzalen aanwezig? Indien ja, hoeveel en welke is de maximale capaciteit?
2 tot 1000 gasten
Naam van ons restaurant
Nest’ en Sushi & Oriental restaurant ‘OZZO’
Is er parking aanwezig in het hotel?
Ja
Indien van toepassing, tot welke hotelgroep behoort het hotel?
Van der Valk
Check gauw ons bedrijfsfilmpje!
Drie belangrijke eigenschappen van onze werknemers:
Een passie voor de job
Gastvriendelijke aanpak
Flexibele instelling
Een kandidaat kiest voor ons hotel omwille van:
Met ons team van enthousiaste & professionele medewerkers, ons ruim aanbod faciliteiten en onze culinaire expertise zorgen we voor een warm welkom voor elke gast. We investeren continue in mensen, middelen en milieu om ons imago te optimaliseren. Door elke dag dat iets meer te willen betekenen zijn wij steeds verrassend vanzelfsprekend.

Van der Valk Beveren is een boeiend en groeiend bedrijf met een grote naamsbekendheid.
Onze medewerkers zijn onze meest waardevolle investering.
Zij worden constant gemotiveerd tot het zorgvuldig verlenen van service en deskundigheid.
De inwerkperiode ziet er alsvolgt uit:
Al onze werknemers krijgen een grondige opleidings- en inwerkperiode. De inwerkperiode is afhankelijk van de afdeling en ervaringsniveau van de nieuwe werknemer en wordt indien nodig aangepast om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Want het is een goede onboarding dat een nieuwe werknemer een bekwame en gepassioneerde collega maakt.
De reële doorgroeimogelijkheden zijn:
Van der Valk hotel Beveren is een snelgroeiend bedrijf met een verscheidenheid aan functies die jouw groei op uiteenlopende terreinen mogelijk maakt. Het is afhankelijk van je interesses en capaciteiten dat er op termijn tal van doorgroeimogelijkheden mogelijk zijn.
Totaal aantal vaste medewerkers in dienst
120
Link naar bedrijfswebsite
https://www.hotelbeveren.be/
Follow us on Facebook
Follow us on Instagram
https://www.instagram.com/vandervalkhotelbeveren/?utm_source=ig_profile_share&igshid=1kpj1dx7pryty

De recente vacatures van Van der Valk Beveren

Hieronder een overzicht van recente vacatures van dit bedrijf.
Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving te krijgen.

Kok daguren

Beveren

Contactgegevens

Adres:Gentseweg 280
Postcode:9120
Stad:BEVEREN-WAAS
Telefoon:+32 3 775 86 23

Deel dit bedrijf

Jobhotel.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website