De jobsite voor hotel professionals

Uitgebreid zoeken
logo

Cluster Director of Finance

Bedrijf

Bij Marriott draait alles om de ervaring van onze gasten. Met meer dan 29 brands en 7.600 locaties verspreid over de hele wereld kom je terecht bij een van de grootste hotelketens ter wereld. ‘The art of hosting’ staat bij ons centraal en dit is ook wat wij van onze medewerkers verwachten. Wij streven ernaar om ’s werelds beste bedrijf te zijn in de reissector, en dit lukt ons enkel met het beste personeel.

Klaar om de volgende stap in je carrière te zetten en verder te gaan?
Interstate Hotels & Resorts zijn op zoek naar een Cluster Director of Finance.

Taken

We hebben een geweldige opportuniteit om ons team te komen versterken als Cluster Director of Finance.

We zijn op zoek naar een senior financieel directeur met een bewezen staat van dienst in hospitality. Je werkt samen met de General Managers en het Interstate Team om alle financiële aspecten van 3 hotels in Gent te overzien, inclusief het opstellen van de budgetten en prognoses, eindemaand rapportering en de salarisadministratie.

Op hotelniveau geef je leiding aan de financiële operaties van het hotel om de veiligheid van hotelactiva te waarborgen. Je rapporteert aan de GM's over de financiële toestand van de hotels en doet aanbevelingen om de winstgevendheid van het hotel te verbeteren. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle hotel financiële - en boekhoudkundige zaken met eigenaren, Interstate (management company), accountants (intern en extern).

Profiel

Er zijn een aantal belangrijke elementen om een ​​succesvolle Cluster Director of Finance te zijn, waaronder:

  • Strategische planning
  • Data - analyse
  • Leidinggeven en managen van mensen
  • Betrokkenheid met de hotelketens
  • Public Relations

De kandidaat

Bachelor of master in Business/ Finance, of een relevant werkveld, of een gelijkwaardige combinatie van opleiding en werkervaring. Professionele boekhoudkundige of financiële certificering heeft de voorkeur. Minimaal 3 jaar ervaring in een Finance Management-rol op hotelniveau, idealiter binnen een brand IHG/Marriott.

  • Sterke kennis van Microsoft Office voornamelijk Excel en Powerpoint
  • Kennis van Opera/Micros & Dynamics is een voordeel
  • Aantoonbaar skills om diverse interne en externe economische en financiële aspecten te beoordelen en te begrijpen, om gegevens te analyseren en toekomstige zakelijke trends te voorspellen, en om effectieve financiële plannen te ontwikkelen op basis van bedrijfsbeoordelingen.
  • Aantoonbare ervaring in het leiden en ontwikkelen van mensen.
  • Sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk om alle niveaus binnen de organisatie aan te pakken en het vermogen om consensus te bereiken.
  • Aantoonbare kennis van processen en regelgeving op het gebied van financiën, budgettering, rapportering en boekhouding
  • Aantoonbaar vermogen om een​​projecten en actieplannen te ontwikkelen, het vermogen om anderen te beïnvloeden, overtuigende argumenten te presenteren en om te gaan met tegenstrijdige standpunten

Aanbod

In ruil daarvoor hebben we een toonaangevend salaris- en voordelenpakket. We zijn er trots op dat we investeren in je voortdurende loopbaanontwikkeling binnen deze fantastische brand, in samenwerking met Interstate Hotels & Resorts, het wereldwijde externe managementbedrijf bij uitstek.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Klik op Cluster Director of Finance en begin uw reis vandaag nog met Interstate Hotels & Resorts. Jouw droombaan wacht...

Bij Interstate erkennen we dat mensen het hart van ons bedrijf zijn. Als wereldwijde leider zijn we toegewijd om onze wereldwijde gemeenschap te vertegenwoordigen en iedereen in staat te stellen hun beste zelf te zijn.

Statistics

Aantal keer bekeken: 1733

Opdrachtgever

Marriott Ghent Hotel

Publicatiedatum

06.05.2022

Siri Heip
09 269 77 34
siri.heip@marriottghent.com www.marriott.com/hotels/travel/gnemc-ghent-marriott-hotel
Jobhotel.be gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Beperkt gebruik van de website