De jobsite voor hotel professionals

 

Algemene info

Voorstelling van het bedrijf
Bij Van der Valk Hotel Antwerpen staan ambachten centraal. Dat is zowel te zien als te voelen. Het hotel is ingericht met natuurlijke materialen zoals hout, leer, staal, koper wat een moderne maar tegelijk ook heel gezellige indruk geeft. Ook de stad Antwerpen heeft een vaste waarde binnen het concept van het hotel. Gasten vinden verwijzingen terug naar de geschiedenis van de stad, het Antwerps dialect en ook op onze kaart staan enkele Antwerpse specialiteiten.
Bij onze medewerkers kunt u rekenen op een ambachtelijke service, iedereen kent zijn stiel en voert deze dan ook uit tot in detail om aan onze gasten een fantastisch verblijf te garanderen.
Foto van het bedrijf

Meet the team

Voorstelling van het team
Het Van der Valk team bestaat uit jonge en dynamische dames en heren, allen met veel passie voor de hospitality sector. Werken bij Van der Valk staat gelijk aan werken in een no-nonsens omgeving, waar out-of-the box denken, laagdrempeligheid en fun at work centraal staan.
Elke Van der Valk medewerker kan zich vinden in de VDV kerncompetenties:

Betrokkenheid
Een Van der Valk medewerker voelt zich verbonden met de organisatie, denkt pro-actief met de organisatie mee en is trots op zijn werk. De zin om extra inspanningen te leveren om zo bij te dragen tot het succes van Van der Valk, is hier bij iedereen aanwezig.

Flexibiliteit
Onze medewerkers zijn flexibel en passen zich gemakkelijk aan. Hiermee wordt bedoeld dat eenieder flexibel kan omgaan met tijd, met taken en verantwoordelijkheden, met relaties en met veranderingsprocessen. Met een groot relativeringsvermogen zien ze opportuniteiten in elk obstakel.

Kwaliteitsgerichtheid
Met een geweldig oog voor detail en een professionele aanpak streeft een Van der Valk medewerker altijd naar een excellent resultaat

FUN-factor
Van der Valk medewerkers willen plezier hebben in hun werk. Door hun collegialiteit en samenhorigheid dragen ze bij tot een positieve werksfeer.

WOW-attitude
De WOW-attitude is wat Van der Valk medewerkers uniek maakt. Met een out-of-the-box mindset zoeken ze creatief naar oplossingen binnen hun eigen vakgebied om alle verwachtingen te overtreffen.
Foto van het team
Getuigenissen
UITSTEKEND HOTEL, NIETS OP AAN TE MERKEN
Een weekend in dit hotel verbleven. Aankomst op vrijdagmiddag, hartelijk ontvangst bij de receptie, waar we goed werden geholpen. We kregen kamer 506, prima kamer met alles erop en eraan. Leuk uitzicht, helaas geen balkon, maar dit was bekend. Hotel vlakbij tramhalte en snelweg, ideaal. Met de tram binnen een kwartier in het centrum.
Het hotel beschikt ook over een sauna, stoombad en zwembad. Erg fijn en relaxed, zeker omdat je tot 23.00u erin mag.
Het ontbijt was in 1 woord geweldig! Alles wat je maar kan wensen is aanwezig, en voldoende, ondanks de grote drukte op zondagmorgen. Zoals zalm, rosbief, verse broodjes, verse jus d Orange, heerlijke koffie, vers gebakken zoetigheden en cava. Iemand die hier nog wat op aan te merken heeft snapt het niet helemaal naar mijn mening.
Kortom een prima hotel voor een weekend Antwerpen!

PRIMA HOTEL
Vlotte incheck en uitcheck, goede kamers, voldoende parkeermogelijkheden, goed gelegen. Toen airco van onze kamer defect bleek te zijn werd snel een nieuwe kamer aangeboden en twee consumpties vanwege het ongemak.

SUPER VERBLIJF
Super verblijf
Heerlijk hotel, heerlijk restaurant! We komen snel weer eens terug. Mooie kamer, lekker bed. We hebben dit hotel voornamelijk gekozen voor het zwembad! Dit willen de kids altijd. En ook de mogelijkheid dat de kids op de kamer slapen is voor ons een pre.

Facts

Totaal aantal hotelkamers
204
Totaal aantal vergaderzalen
13
Naam van ons restaurant
Bistro Stiel
Naam van de bar
Bar Stiel
Is er parking aanwezig in het hotel?
Ja
Indien van toepassing, tot welke hotelgroep behoort het hotel?
Van der Valk

The Big Five

Drie belangrijke eigenschappen van onze werknemers:
Servicegericht, teamplayer, flexibel
De reële doorgroeimogelijkheden zijn:
Binnen het hotel en binnen de hotelketen zijn er steeds doorgroeimogelijkheden.
Totaal aantal vaste medewerkers in dienst
52

Bedrijfsfilmpje

Check gauw ons bedrijfsfilmpje!

Contactgegevens

Adres:Luitenant Lippenslaan 66
Postcode:2140
Stad:ANTWERPEN
Telefoon:0032 (0)3 235 91 91

Deel dit bedrijf